Σας παρακαλούμε, ξεκινήστε να επισκέπτεστε το νέο μας online κατάστημα www.metaxeirismena-kinita.gr. Ισχύουν μόνο οι τιμές και η διαθεσιμότητα που υπάρχουν εκει!

Why some of our phones don't mention price

Posted by admin 15/05/2017 1 Comment(s)

Είναι δύσκολο να βάλεις τιμή σε κάτι, όταν δεν υπάρχει άμεσο μέτρο σύγκρισης. Όταν κάτι θεωρείται πλέον μοναδικό (με την έννοια της σπανιότητας), τότε…

 

...αναγκαστικά πρέπει να δεις πόσο πωλείται κάτι τέτοιο στην παγκόσμια αγορά. Στην πραγματικότητα… στο ebay, από αξιόπιστους πωλητές. Και εκεί οι τιμές εκεί, είναι αρκετά ψηλές.

Μη σας κάνει εντύπωση, είναι απόλυτα λογικό.

 

Ας πάρουμε ένα παράδειγμα σε συτοκίνητα.

Έστω ένα δημοφιλές μοντέλο της δεκαετίας του ‘80. Μεταχειρισμένο, μη λειτουργικό αξίζει μόνο ως παλιοσίδερα – σκραπ.

Αν όμως για κάποιο απίστευτο λόγο, το βρίσκατε σε ένα γκαράζ, σε κατάσταση όπως τη μέρα που έφυγε από την αντιπροσωπεία, τότε η τιμή του θα ξεπέρναγε αρκετά την τιμή πολλών σημερινών μοντέλων.

Το ίδιο θα συνέβαινε και αν βρίσκατε ένα ακόμα παλαιότερο μοντέλο, έστω της δεκαετίας του ‘60, όχι καινούργιο αλλά απλά να κινείται στοιχειωδώς.

 

Δεν αναφέρουμε τιμές σε κάποια κινητά, επειδή αυτές αλλάζουν συνέχεια. Δυστυχώς κυρίως προς τα επάνω. Για αυτά τα μοντέλα κρατάμε το δικαίωμα αλλαγής της τιμής και θα πρέπει να επικοινωνείτε μαζί μας κάθε φορά που νιώθετε έτοιμοι να τα αγοράσετε.

 

 

 

 

Την εποχή που η κλήση στο Skype αντί για εικόνα δύο διαστάσεων, θα δίνει ολογράμματα, ένα ταπεινό Nokia 3310 - με φιδάκι, θα αξίζει μια μικρή περιουσία και σίγουρα περισσότερο από το συγκεκριμένο 3D smartphone …

 

1 Comment(s)

ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ:
27/07/2019, 03:07:29 AM
Reply

Υπάρχει η δυνατότητα αγοράς Samsung κατά προτίμηση με εξωτερική κεραία και καπάκι?

Write a Comment