Σας παρακαλούμε, ξεκινήστε να επισκέπτεστε το νέο μας online κατάστημα www.metaxeirismena-kinita.gr. Ισχύουν μόνο οι τιμές και η διαθεσιμότητα που υπάρχουν εκει!

About us

Στο κατάστημα Revibe, μοιραζόμαστε περισσότερα από 25 χρόνια εμπειρίας στην κινητή τηλεφωνία και τους υπολογιστές.

Βρισκόμαστε για πολλά χρόνια στο χώρο της χονδρικής και τα τελευταία τρία χρόνια και στη λιανική μέσω του καταστήματος στο κέντρο της Αθήνας και τώρα πια και του online καταστήματος.


Εξειδικευόμαστε στην πώληση και το service παλιών μοντέλων κινητών. Στα κλασικά τηλέφωνα, "με κουμπιά".


Αν και η δουλειά μας γίνεται συνεχώς όλο και πιο δύσκολη, καθώς οι διαθέσιμες συσκευές και τα ανταλλακτικά τους σπανίζουν και ακριβαίνουν, προσπαθούμε πάντα να προσφέρουμε όσο γίνεται μεγαλύτερη ποικιλία και οικονομικές τιμές.


Δίνουμε τεράστια έμφαση και στον ποιοτικό/τεχνικό έλεγχο των προϊόντων μας.

Κάθε συσκευή, καινούργια ή μεταχειρισμένη,  που φεύγει από το κατάστημά μας για να έρθει σε εσάς, έχει πλήρως ελεγχθεί ως προς όλες τις λειτουργίες της, ώστε να είμαστε σίγουροι πως θα αποφύγετε οποιαδήποτε ταλαιπωρία επιστροφής/αντικατάστασης, όπως συχνά συμβαίνει με τα κινητά τηλέφωνα.


Μόλις 1 στα 350 κινητά που δίνουμε, γυρίζει κάποια στιγμή μέσα στους πρώτους 12 μήνες, για κάποια επισκευή εγγύησης. Νιώθουμε περήφανοι γι' αυτό το εξαιρετικά χαμηλό ποσοστό (περισσότερο από δέκα φορές χαμηλότερο από αυτό των καινούργιων) και προσπαθούμε να το βελτιώσουμε κι άλλο!


Είμαστε πάντα στη διάθεσή σας για να σας δώσουμε περισσότερες πληροφορίες για το προϊόν που θα θέλατε να αγοράσετε ή να επισκευάσετε.


Με εκτίμηση,

Revibe