Σας παρακαλούμε, ξεκινήστε να επισκέπτεστε το νέο μας online κατάστημα www.metaxeirismena-kinita.gr. Ισχύουν μόνο οι τιμές και η διαθεσιμότητα που υπάρχουν εκει!

What used, new, refurbished means

Posted by admin 17/04/2017 0 Comment(s)

ανακατασκευασμένο, εκθεσιακό, καινούργιο κουτί.

Μεταχειρισμένα κινητά τηλέφωνα.

Ένα κινητό που προηγουμένως έχει χρησιμοποιηθεί από άλλο χρήστη.

Μπορεί να φέρει σημάδια φθοράς, λίγα ή περισσότερα και γενικά να έχει μια εμφάνιση από "σαν καινούργιο" ως και "βαριά χρησιμοποιημένο. Σε κάθε περίπτωση, εμείς στο Revibe, προσπαθούμε οι φωτογραφίες του κάθε μεταχειρισμένου προϊόντος στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα, να αποτυπώνουν την κατάστασή του όσο γίνεται καλύτερα. Αν χρειαστείτε περισσότερες φωτογραφίες, μη διστάσετε να μας ζητήσετε.

Γενικά ένα μεταχειρισμένο κινητό ελέγχεται μόνο ως προς τις λειτουργίες του. Εμείς ωστόσο, προσπαθούμε να το πηγαίνουμε και ένα-δύο βήματα παραπέρα. Το αποσυναρμολογούμε, ώστε να το καθαρίσουμε και εσωτερικά αλλά και να ελέγξουμε τα διάφορα μέρη του για σημάδια υγρασίας, σκόνη κτλ. Και φυσικά το καθαρίζουμε και το απολυμαίνουμε, σαν να επρόκειτο να το χρησιμοποιήσουμε εμείς.

Ανακατασκευασμένα κινητά τηλέφωνα.

Ένα μεταχειρισμένο κινητό που έχει πλήρως ελεγχθεί ως προς τη λειτουργικότητά του, έχει αποσυναρμολογηθεί και ελεγχθεί για υγρασία, σκόνη, προηγούμενες επισκευές και έχουν αντικατασταθεί οι προσόψεις του με καινούριες.

Πρακτικά είναι ένα τηλέφωνο όσο γίνεται πιο κοντά στην κατάσταση καινούριου. Έχουμε προσέξει πως διάφορα καταστήματα τα πωλούν ως "καινούρια, χωρίς κουτί", το οποίο είναι βέβαια παραπλανητικό, αλλά παίρνετε μια ιδέα του πως πραγματικά φαίνονται.

Συνοδεύονται από καινούρια μπαταρία και φορτιστή.

Αυτά τα τηλέφωνα, κυρίως τα εισάγουμε από χώρες της Ε.Ε. Αφ΄ενός επειδή οι προσόψεις τους είναι δυσεύρετες και ακριβές στην Ελλάδα, αφ΄ετέρου επειδή οι προμηθευτές μας, μας προσφέρουν εγγύηση, το οποίο αποτελεί πρόσθετη εξασφάλιση ποιότητας για εμάς και εσάς... Είναι λοιπόν συσκευές, διπλά ελεγμένες και εγγυημένες.

Επίσης παράλληλα, ανακατασκευάζουμε και εμείς. Αυτά τα τηλέφωνα τα έχουμε ανοίξει, ελέγξει και ανακατασκευάσει εμείς οι ίδιοι. Μπορείτε να είστε σίγουροι πως θα είναι όσο το δυνατόν αψεγάδιαστα!

Εκθεσιακά κινητά τηλέφωνα.

Είναι συσκευές που ανοίχτηκαν για λόγους επίδειξης σε κάποιο από τα καταστήματα της Vodafone. Πρόκειται για πρακτικά καινούριες συσκευές, που όμως πιθανώς να έχουν "ταλαιπωρημένα" κουτιά.

Φυσικά δουλεύουν με οποιαδήποτε κάρτα και δίκτυο κινητής τηλεφωνίας.

Καινούργια / ανοιχτό κουτί.

Όταν πρόκειται για συσκευές που έχουν κατασκευαστεί μερικά χρόνια πριν είναι σημαντικό να ελέγξουμε τη λειτουργικότητά τους και κυρίως, τη μπαταρία τους. Στην πραγματικότητα, κάθε καινούργια, κλασική συσκευή με πλήκτρα που προσφέρουμε, ανοίγουμε το κουτί της και την ελέγχουμε πλήρως. Είναι απαραίτητο, προκειμένου να αποφύγουμε πιθανή ταλαιπωρία για εσάς, στέλνοντας πίσω συσκευές που μπορεί να μη λειτούργησαν σωστά ή να είχαν προβληματική μπαταρία.

Έχετε υπ’ όψιν σας πως ένα ποσοστό ως και 10% των καινούργιων συσκευών παρουσιάζουν κάποιο ελλάτωμα ακόμα και τη στιγμή που βγαίνουν από το κουτί τους. Αυτή η περίπτωση σε εμάς δεν υπάρχει.

 

Write a Comment