Σας παρακαλούμε, ξεκινήστε να επισκέπτεστε το νέο μας online κατάστημα www.metaxeirismena-kinita.gr. Ισχύουν μόνο οι τιμές και η διαθεσιμότητα που υπάρχουν εκει!

Old phone prices. Why going up

Posted by admin 17/04/2017 1 Comment(s)

Ίσως νομίζετε πως είστε από τους λίγους που ακόμα χρησιμοποιούν κινητό τηλέφωνο με πλήκτρα – κουμπιά. Όμως δεν είναι έτσι. Υπάρχουν ακόμα πολλοί που επιμένουν στη χρήση του κλασικού τηλεφώνου, επειδή τους βολεύει καλύτερα με όλα τα πλεονεκτήματά του και γιατί δεν βρίσκουν λόγο για να αρχίσουν να χρησιμοποιούν smartphone.

Επιπλέον, προσθέστε και τους συλλέκτες που γίνονται όλο και περισσότεροι. Μη ξεχνάτε πως το κινητό τηλέφωνο μετράει ήδη δεκαετίες ζωής (η πρώτη φορητή συσκευή είναι πίσω στο 1973, ενώ υπήρχαν και συσκευές αυτοκινήτου ακόμα νωρίτερα), οπότε τα κινητά αποτελούν πλέον και συλλεκτικό αντικείμενο.

 

Υπολογίστε τώρα:

-οι κατασκευαστές δεν φτιάχνουν πια κινητά όπως τα έφτιαχναν κάποτε, οπότε δεν υπάρχουν καινούργια μοντέλα στην αγορά

-τα κινητά που οι περισσότεροι είχαν σπίτι τους, τα έχουν πετάξει (ή λανθασμένα πίστεψαν πως τα έδωσαν στην ανακύκλωση, αλλά αυτό είναι ένα άλλο θέμα που θα παρουσιάσουμε σύντομα)

-όλοι οι προμηθευτές, τα έχουν εκποιήσει προ πολλού (μεταξύ αυτών και εμείς, μεγάλες ποσότητες)

 

Έχουμε λοιπόν μία κατάσταση όπου η προσφορά δεν καλύπτει τη ζήτηση, ειδικά σε μοντέλα που υπήρξαν δημοφιλή.

Ειδικά δε, όταν πρόκειται για καινούργια τηλέφωνα, εκεί μην περιμένετε να τα βρείτε φθηνά. Ο μόνος λόγος που εμείς έχουμε ακόμα κάποια μοντέλα σε χαμηλές τιμές, είναι επειδή έχουμε στοκ αγορασμένο από παλιά.

Γεγονός όμως είναι πως από εδώ και πέρα θα τα αγοράζουμε ακριβότερα άρα αναγκαστικά θα τα πουλάμε και ακριβότερα.

Μπορείτε να διαβάσετε ακόμα περισσότερα στην παράγραφο “γιατί κάποια από τα κινητά μας δεν αναφέρουν τιμή”

1 Comment(s)

Βασίλης Καραβίτης:
05/02/2020, 02:30:56 PM
Reply

''Εχω ένα κινητό MOTOROLA KRZRK1 το οποίο λειτουργεί άψογα, εκτός του ότι δεν δείχνει τις πρόσφατες και αναπάντητες κλήσεις. Υπάρχει περίτπωση επισκευής από την εταιρία σας;

Write a Comment